facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Sóller

Menu:

Piulades

www.flickr.com
PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset

Progressistes per Sóller es presentarà a les properes eleccions municipals de maig de 2011

psmsoller | 06 Març, 2011 11:16

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Progressites
Progressistes per Sóller, com a coalició formada per representants de partits polítics diversos i de persones independents compromeses, ha decidit renovar esforços i treballar per obtenir representació dins el consistori de l'Ajuntament de Sóller el proper mes de maig, a fi de representar una opció alternativa i independent, que defensa una altra manera de gestionar les institucions i que proclama amb orgull ser una opció d'esquerres, nacionalista i ecologista.

La nostra campanya electoral evitarà tot enfrontament gratuït o desmentiments i crítiques destructives envers altres opcions polítiques, ja que la nostra única finalitat serà comunicar als possibles votants de Sóller els nostres plantejaments polítics i les nostres aspiracions de municipi a curt i llarg termini. Entenem que hi ha objectius que no poden ser promeses a complir en 4 anys, sinó compromisos de feina per a un poble a fi de garantir un futur millor als nostres fills o als nostres néts. Aquests objectius no es poden improvisar, i ens haurien d'impedir polítiques “d’anar apedaçant” o “de quedar bé amb tothom de manera immediata”, sinó polítiques per construir un dia a dia i un futur millor per a tots i totes.

Els nostres compromisos

Les nostres propostes de programa quasi es podríem resumir en poques paraules:

  • El compromís per un ajuntament viable, estable i que funcioni, com a eina al servei del ciutadà, de manera transparent i honesta, que resolgui els problemes del dia a dia i que planifiqui sempre d’acord amb l’interès general.
  • L’aspiració d’un poble habitable i envejable, d’identitat plena i integradora, que pugui oferir als seus residents una economia pròspera i sostenible i un oci sa, on les persones siguin l’element principal, especialment les que tenen més dificultats.
  • El treball per un futur sostenible per a ciutadans lliures i conscients de les seves responsabilitats, drets i deures, que se sentin partíceps del disseny de Sóller i de les seves realitzacions.

Seguim i seguirem fent feina


A dia d’avui, sembla que els sollerics i solleriques tendran un ric ventall de possibilitats per triar i anar a votar el proper 22 de maig. Desitjam que això eviti l’abstenció perquè algú no se senti representat per cap opció política i estimuli la participació i, lògicament, desitjam que la responsabilitat i la informació permetin configurar el millor govern possible per a Sóller per als anys 2011-2015.

Categoria: Progressistes per Sóller. Comentaris: (2). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.