facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Sóller

Menu:

Piulades

www.flickr.com
PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset

34è aniversari del PSM-Entesa Nacionalista

psmsoller | 08 Novembre, 2010 13:18

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Aquest cap de setmana el PSM-Entesa Nacionalista celebra el seu 34è aniversari de la fundació del nostre partit. Normalment la festa es celebra per primavera, però l'intens curs polític, l'Assemblea de militants de febrer i el Congrés de juny, han fet retrassar la data al dissabte 13 de novembre a les 20h, amb un acte senzill i festiu a l'Auditori de Porreres.

El PSM-Entesa Nacionalista de Sóller assistirà a l'aniversari, que aquest any fa un canvi de format, començant amb un tast musical d’Entreveus , que ja han presentat el seu segon disc. A més, s’atorgaran els guardons a les entitats que s’han distingit pel seu treball en els àmbits de la cultura, el medi ambient i la solidaritat. També es farà  el reconeixement més important i especial, el del compromís honest, ferm i sincer dels militants que enguany compleixen vint anys de militància. Amb la imminència de les eleccions del pròxim 22 de maig, es presentaran els caps de llista al Consell de Mallorca i al Parlament per a les eleccions del 2011.
 
30 anys del PSM em fotos.
 
 
El Secretari d'Organització, Xavier Bacigalupe, ens ha recordat que ens hem d'apuntar prèviament, per telèfon al 971 77 52 52 o per correu electrònic.

Categoria: PSM-Entesa Nacionalista, Aniversari. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.