facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Sóller

Menu:

Piulades

www.flickr.com
PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset

Nota aclaratòria del PSM Sóller

psmsoller | 22 Maig, 2007 22:07

Logo

Dia 27, Progressistes per Sóller i Bloc per Mallorca

 Arran de la presentació de la candidatura Progressistes per Sóller a les eleccions municipals de Sóller, el PSM-EN desitja aclarir als sollerics que: 

1) El PSM sols és on són les seves sigles i treballen els seus militants i simpatizants;  en el cas de Sóller, el PSM en tant que partit és a la candidatura de Progressistes per Sóller, formada per gent provinent del PSM, d’Esquerra Unida i d’Els Verds, a més d’altres ciutadans animats a participar i fer servir el seu dret civil i democràtic a presentar-se a unes eleccions.

2) El PSM participa activament en la candidatura Progressistes per Sóller aportant els seus representants, iniciatives i propostes.

3) El PSM dóna per acabades les diferències al si del nacionalisme progressista i d’esquerres, ja que creim que el temps ha acabat situant cadascú al seu lloc. 

4) El PSM treballa per refer l’espai propi del nacionalisme, l’esquerra i l’ecologisme amb un desig d’unitat entre les forces progressistes del país mitjançant el Bloc per Mallorca i està obert a les aportacions que en aquest sentit vulguin realitzar partits, associacions i entitats pròximes. 

- Per tant, no ho dubteu: a Sóller, votau la candidatura de Progressistes per Sóller; al Consell de Mallorca i al Parlament de les Illes Balears, votau el Bloc per Mallorca. Dia 27, que cadascú decideixi sense confusions.PSM Sóller

Categoria: Sóller. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix