facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Sóller

Menu:

Piulades

www.flickr.com
PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset

Sempre amb Sóller

psmsoller | 18 Gener, 2007 11:04

Aquests darrers mesos han resultat difícils per al nacionalisme progressista del nostre país. A Sóller hem patit amb intensitat la crisi originada arran del darrer congrés. La majoria de companys de l’agrupació i els tres regidors que ens representaven a l’ajuntament decidiren plegar i iniciar un projecte diferent del nostre. Una opció que respectam.

El que no acceptam és que s’hagi pretès vendre aquest fet com una mena de canvi de marca, com si el contingut fos el mateix i només s’hagués baratat l’etiqueta. Els projectes del PSM i d’Entesa són diferents. Si fossin idèntics continuariem vivint plegats a l’aixopluc de la mateixa teulada i, per desgràcia, no és així. És una realitat que ens dol perquè la unitat de les forces sobiranistes, progressistes i ecologistes és el major desig del PSM. Amplis sectors de la societat mallorquina –també persones i entitats solleriques- demanden aquesta unió per crear una alternativa sòlida, creïble, il•lusionant i decisiva per treure el PP de les institucions.

Aquesta opció -la defensada pel PSM- quedà molt malmesa a la nostra ciutat. Tant que la recuperació és lenta, complexa, però no impossible. Tornam perquè tenim el dret a continuar sent presents a Sóller com ho hem fet des de fa més de vint anys.

Què volem? En primer lloc vos volem a vosaltres si vos sentiu compromesos amb la nostra terra, la nostra cultura i la nostra gent. Vos convidam a participar en una empresa tan extraordinària com simple: la de fer país. Si vos atreu la idea, vos demanam que doneu un pas decidit i valent per col•laborar en el canvi que necessiten Mallorca i Sóller. Cadascú des de la seva capacitat i disponibilitat, sumant afanys, enriquint els demés, engrescant la gent en un projecte obert i profundament arrelat a ca nostra. Coneixem Sóller i no ens convenç el model de ciutat que s’ens proposa. Necessitam un altre Sóller, més net, més humà, amb polítiques properes a la gent i al servei de les seves necessitats reals. Una ciutat per viure.

L’objectiu és clar: refer l’agrupació sollerica del PSM amb la mateixa, sinó amb major força que abans. Sense presses, amb seny i feina ben feta. El 2007 comporta altres reptes que no podem obviar. En pocs mesos haurem d’enfronar unes eleccions municipals decisives. També volem ser-hi presents amb una proposta integradora que reuneixi nacionalistes, progressistes, ecologistes, gent independent i militant que senti la necessitat de superar les barreres entre els partits per assolir una nova majoria a l’ajuntament. Perquè estimam la nostra terra, perquè estimam Sóller.

PSM-Entesa Nacionalista, ve’t si no!

Categoria: Sóller. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior |

Comparteix