facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Sóller

Menu:

Piulades

www.flickr.com
PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset

Xerrada i presentació de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa-Equo a Sóller

psmsoller | 20 Octubre, 2011 19:53

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 

 

Les eleccions generals són el proper dia 20 de novembre. A pesar de les traves que s’han volgut posar als partits no majoritaris, diferents forces del nacionalisme progressista i l’esquerra verda ens constituïm en coalició més enllà del bipartidisme del PPPSOE.


La nostra coalició, formada pel PSM, Entesa per Mallorca i IniciativaVerds aspira a representar a tots aquells mallorquins i mallorquines que pensam que hem de poder decidir lliurement el nostre futur com a poble, sense imposicions externes, que som conscients que el nostre fràgil ecosistema i el nostre limitat territori necessiten protecció, i que pensam que cal gestionar els recursos naturals de manera sostenible.


Volem ser la teva veu i l’alternativa al bipartidisme subordinat als interessos dels poderosos i allunyat de les persones, dels aturats, de la gent treballadora, dels autònoms i de les petites i mitjanes empreses.


Pensam que necessitam una veu pròpia i lliure per defensar els drets dels ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears a Madrid, una veu lliure per defensar les millors solucions. I volem que això sigui possible amb un projecte obert i generat des de baix.


Xerrada i presentació dia 26   


Així, si “penses diferent”, si ets dels qui creus en un nou model polític més democràtic, més participatiu i més transparent, et convidam a l’acte que feim el proper dimecres, dia 26 d’octubre, a les 20.30 a les Escolàpies.


El nostre acte consistirà en una xerrada de l’exsenador per les Illes Pere Sampol, sobre les causes de l’actual recessió econòmica, i les alternatives al retall de l'Estat del benestar; després, es presentaran els nostres candidats al Congrés, Miquel Ensenyat (solleric i batle d’Esporles) i David Abril, i el candidat al Senat Jaume Català.


Vine a escoltar-nos i a dir-hi la teva. Pensa diferent, actua diferent.


PSM-IniciativaVerds-Entesa

 

Si vols pots convidar les teves amistats del Facebook

Categoria: PSM-IV-ExM. Comentaris: (2). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.