facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Sóller

Menu:

Piulades

www.flickr.com
PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset

“Amb pressa i sense pausa”... i amb alguna rectificació

psmsoller | 02 Setembre, 2011 12:19

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Sembla que a cal PP estan una mica nerviosos, segons el seu darrer escrit de premsa, de la setmana passada. Convé recordar-los, trobam, que ara són ells els qui governen (faltaria més), i que no estan a l’oposició. Ens sorprenen tant, darrerament, pintant els seus “grans èxits” a pocs mesos de les eleccions municipals de maig passat, que convé que recordin, per exemple, que la vinguda d’Emaya a recollir els fems de Sóller i el retorn als carrers del nostre Estel Nou ve a corregir el desbarat d’una concessió privatitzadora que ells feren.

 
 
Al final, “amb pressa i sense pausa”, i després de l’ultimàtum d’una empresa privada (la concessionària de la recollida del fems), ve una empresa pública, sotmesa a control polític i públic (i no privada) i una altra empresa sense ànim de lucre (Estel Nou), a corregir els problemes d’una privatització donada pel PP. A nosaltres ens sona a rectificació de la privatizació que feren, a pesar que no s’atreveixin a dir-ho. Malgrat tot, encara no sabem amb claredat i transparència quant costarà, tot això.

Vostès ens diuen que vénen  a treure les castanyes del foc de males gestions del passat. Nosaltres afirmam que vostès es troben les castanyes que sembraren. I, com que governen, faltaria més, que no envestissin els problemes! Vostès privatitzaren, el servei hi perdé, i ara tornen amb una empresa pública de Palma a solucionar-ho. Curiosa manera de penjar-se medalles! Enlloc de disparar, expliquin bé les coses i ens diguin què costarà.

 

El Jutjat de Pau el paga el poble


Ens diu el batle que no té “res a dir” sobre mantenir el Jutjat de Pau a l’estació i pagar lloguer, quan l’anterior govern va reformar un espai municipal per traslladar-lo. Res a dir? Sóller seguirà pagant lloguer pel Jutjat de Pau a pesar de tenir un espai reformat a posta i haver-se gastat doblers. I paga el poble: aquesta vegada per partida doble (les obres de reforma de l’espai municipal i el lloguer a l’estació). Això no és responsable, en un moments en què els comptes públics són més vermells que mai. Això no és solucionar les coses. Això no és treure cap castanya del foc. Això no és majoria absoluta: és absolutisme.


Idò no facin tantes coses


“El PP ha fet més coses en dos mesos que vostès en quatre anys”, diuen els de premsa del PP, atacant els governants anteriors. Idò sí, potser tenen raó. Per exemple, han fet mesures per mantenir la nostra llengua a segona divisió B (fora subvencions a la premsa en català, fora el requisit de saber català per ser funcionari, tancar un mitjà de comunicació en català com Ràdio i Televisió de Mallorca...), fan plens municipals amagadissos en horari de matí (menys accessibles per als qui treballen el dematí), i ens entimen un batle sense dedicació exclusiva a Sóller i als sollerics (això sí que és bastant decebedor, sobretot perquè respon a interessos no públics i particulars del batle...). Idò si tot ha de ser com això, millor que no facin tantes coses.


PS: Ara que ho recordam, que sapiguem, encara no han reactivat les reunions de l’Agenda Local 21. Trobam que ja comença a ser hora. Ànim, que vostès poden.

 

Vía: http://progressistesxsoller.balearweb.net

Categoria: Progressistes per Sóller. Comentaris: (2). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.