facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Sóller

Menu:

Piulades

www.flickr.com
PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset

“Amb pressa i sense pausa”... i amb alguna rectificació

psmsoller | 02 Setembre, 2011 12:19

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Sembla que a cal PP estan una mica nerviosos, segons el seu darrer escrit de premsa, de la setmana passada. Convé recordar-los, trobam, que ara són ells els qui governen (faltaria més), i que no estan a l’oposició. Ens sorprenen tant, darrerament, pintant els seus “grans èxits” a pocs mesos de les eleccions municipals de maig passat, que convé que recordin, per exemple, que la vinguda d’Emaya a recollir els fems de Sóller i el retorn als carrers del nostre Estel Nou ve a corregir el desbarat d’una concessió privatitzadora que ells feren.

 
 
Al final, “amb pressa i sense pausa”, i després de l’ultimàtum d’una empresa privada (la concessionària de la recollida del fems), ve una empresa pública, sotmesa a control polític i públic (i no privada) i una altra empresa sense ànim de lucre (Estel Nou), a corregir els problemes d’una privatització donada pel PP. A nosaltres ens sona a rectificació de la privatizació que feren, a pesar que no s’atreveixin a dir-ho. Malgrat tot, encara no sabem amb claredat i transparència quant costarà, tot això.

Vostès ens diuen que vénen  a treure les castanyes del foc de males gestions del passat. Nosaltres afirmam que vostès es troben les castanyes que sembraren. I, com que governen, faltaria més, que no envestissin els problemes! Vostès privatitzaren, el servei hi perdé, i ara tornen amb una empresa pública de Palma a solucionar-ho. Curiosa manera de penjar-se medalles! Enlloc de disparar, expliquin bé les coses i ens diguin què costarà.

 

 (Segueix)

Posted in Progressistes per Sóller. Comentaris: (2). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent