facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Sˇller

Menu:

Piulades

www.flickr.com
PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset

Presentaciˇ nova coaliciˇ PSM-INICIATIVA-VERDS

psmsoller | 31 Juliol, 2010 13:13

 

 

Aquí vos deixam el vídeo de la roda de premsa de presentació de la coalició electoral 2011, amb la presència dels portaveus del PSM-EN, Biel Barceló, Iniciativa d'Esquerres, David Abril, i Els Verds de Mallorca, Toni Seguí. 

Posted in Mallorca, PSM-Entesa Nacionalista. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Mallorca Ara 15

psmsoller | 30 Juliol, 2010 14:51

 

Mallorca Ara

Ja esta disponible el Mallorca Ara 15

Posted in Mallorca Ara. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PSM Sˇller cap al 2.0

psmsoller | 28 Juliol, 2010 19:57

El PSM Sóller i la Secretaria de Comunicació hem fet una passa més per apropar el PSM-EN a seus afiliats i simpatitzants a través d'Internet. És aquesta la motivació que ha de permetre introduir al partit dins les xarxes socials i la comunicació 2.0, una nova i actualitzada manera de fer arribar el nostre missatge arreu. D'aquesta manera hem estrenat el nostre Twitter i  la nostra pàgina a la xarxa social Facebook. On anirem informant-vos de totes les novetats i com no, estarem encantats de respondre els vostres dubtes.

Ja de pas, vos recomanam @psmcat (Twitter del PSM-EN) i @JEN_PSM (Twitter del JEN) i la pàgina de Facebook de la Federació PSM-Entesa Nacionalista.

Posted in Sˇller, PSM-Entesa Nacionalista. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

30 anys de PSM-EN, en imatges

psmsoller | 27 Juliol, 2010 12:02

30 anys del PSMEls militants i simpatitzants del PSM-EN ja podem consultar l'arxiu fotogràfic del partit a internet. Les imatges més representatives dels 30 primers anys d'història del PSM-EN (1976-2006) s'han publicat al gestor d'imatges online "Flickr".

Des del primer logotip de l'històric PSI, sota el lema "socialisme, llibertat, autogestió, autonomia", fins a la imatge corporativa del 30è aniversari del PSM-EN, passant per cartells electorals, actes històrics del partit, fotografies dels JEN, portades de publicacions... Hi són disponibles un total de 529 imatges que conformen la nostra memòria, que és la memòria col·lectiva del nacionalisme progressista de Mallorca.

Trobareu l'enllaç a la pàgina web del partit, o clicant directament a www.flickr.com/photos/psm-entesa. Que passeu una bona estona gaudint de les imatges i recordant tots aquells moments!

 

 

Posted in Mallorca, PSM-Entesa Nacionalista. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Mallorca Ara 14

psmsoller | 25 Juliol, 2010 13:03

Mallorca Ara

Ja està disponible el Mallorca Ara 14

Posted in Mallorca, PSM-Entesa Nacionalista, Mallorca Ara. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent