facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Sóller

Menu:

Piulades

www.flickr.com
PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset PSM-Entesa Nacionalista Sant Antoni 2011 photoset

Nota aclaratòria del PSM Sóller

psmsoller | 22 Maig, 2007 22:07

Logo

Dia 27, Progressistes per Sóller i Bloc per Mallorca

 Arran de la presentació de la candidatura Progressistes per Sóller a les eleccions municipals de Sóller, el PSM-EN desitja aclarir als sollerics que: 

1) El PSM sols és on són les seves sigles i treballen els seus militants i simpatizants;  en el cas de Sóller, el PSM en tant que partit és a la candidatura de Progressistes per Sóller, formada per gent provinent del PSM, d’Esquerra Unida i d’Els Verds, a més d’altres ciutadans animats a participar i fer servir el seu dret civil i democràtic a presentar-se a unes eleccions.

2) El PSM participa activament en la candidatura Progressistes per Sóller aportant els seus representants, iniciatives i propostes.

3) El PSM dóna per acabades les diferències al si del nacionalisme progressista i d’esquerres, ja que creim que el temps ha acabat situant cadascú al seu lloc. 

4) El PSM treballa per refer l’espai propi del nacionalisme, l’esquerra i l’ecologisme amb un desig d’unitat entre les forces progressistes del país mitjançant el Bloc per Mallorca i està obert a les aportacions que en aquest sentit vulguin realitzar partits, associacions i entitats pròximes. 

- Per tant, no ho dubteu: a Sóller, votau la candidatura de Progressistes per Sóller; al Consell de Mallorca i al Parlament de les Illes Balears, votau el Bloc per Mallorca. Dia 27, que cadascú decideixi sense confusions.PSM Sóller

Posted in Sóller. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

El PSM amb PROGRESSISTES PER SÓLLER

psmsoller | 03 Maig, 2007 22:48

El PSM de Sóller és a la candidatura Progressistes per Sóller que encapçala Catalina Esteva. Hem treballat de valent per fer possible una llista nacionalista, d’esquerra i ecologista que donàs veu i representació a tots els sollerics que es senten identificats amb els valors progressistes que a nivell de Mallorca trobam reflexats al Bloc.

Juntament amb el PSM formen part de Progressistes per Sóller gent d’EU, Els Verds, independents i militants i simpatitzants d’ERC (a títol personal).Les cares del PSM a la candidatura de Progressistes per Sóller són: Biel Suau, filòleg i funcionari que ocupa el tercer lloc de la llista; Margalida Martínez, militant del PSM d’ençà que es constituí l’agrupació i integrant d’anteriors candidatures; Joan Castanyer, ex-regidor i un dels fundadors de l’agrupació del PSM el 1986, Andreu Pons, ex–regidor, primer cap de llista i representant del PSM a l’ajuntament de Sóller; i Josep Vicens, ex–regidor a l’ajuntament d’Escorca. Però l’aportació del PSM a Progressistes per Sóller no es limita als noms. Hem treballat activament en l’organització i els continguts. Hem redactat l’esborrany que ha servit de base per enllestir  i presentar el programa de Progressistes. Tenim es suport del Bloc per Mallorca, del partit i el dels seus candidats. La llista de Progressistes per Sóller és la del PSM, la del nacionalisme, l’esquerra i l’ecologisme. La nostra opció, la de tots els sollerics que sempre han confiat en el PSM i la d’aquells que des d’ara vulguin afegir-se al nostre projecte.

Posted in Sóller. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent